DVP B.V.
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106800
E info@dvp.nl

DVP Bouwmanagers en Vastgoedadviseurs

Bouwdirectie, bouwtoezicht en kwaliteit

Bouwdirectie

Bouwprojecten zijn complex en vereisen expertise op verschillende gebieden. Als opdrachtgever heeft u mogelijk niet voldoende kennis of tijd om het bouwproces zelf te begeleiden. Een bouwdirectie neemt deze verantwoordelijkheid van u over en zorgt ervoor dat het project succesvol wordt afgerond. Binnen DVP hebben wij ervaren directievoerders die gewend zijn te sturen op het beoogde projectresultaat. Zij werken nauw samen met en nemen de leiding over de coördinatie van alle betrokken partijen tijdens de bouwvoorbereiding en realisatie van uw project, eventueel ondersteund door een van onze toezichthouders. Daarbij wordt de benodigde flexibiliteit geboden om eventueel gewenste wijzigingen vanuit de gebruiker / opdrachtgever in te passen in de uitvoering.

Samenwerking, chemie en flexibiliteit tussen alle betrokken partijen zijn net zo cruciaal om tot een succesvol project te komen als sturing op het projectresultaat en de planning.

Bouwtoezicht en kwaliteit

Bouwtoezicht is een essentieel onderdeel van ons dienstenpakket. Onze toezichthouders controleren de toe te passen bouwmethodieken, werkplannen, bouwmaterialen en de uitvoeringskwaliteit, zowel op het werk als bij de toeleveranciers. Daarbij zien zij erop toe dat de gecontracteerde kwaliteit ook daadwerkelijk in de uitvoering van uw project geleverd wordt. Het toezien op bouwveiligheid is hierbij vanzelfsprekend een belangrijk integraal onderdeel.
Om deze taak te kunnen uitvoeren zijn onze toezichthouders goed op de hoogte van de laatste bouwtechnieken en -normen.

Benieuwd naar al onze werkzaamheden?