DVP B.V.
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106800
E info@dvp.nl

DVP Bouwmanagers en Vastgoedadviseurs

Projectmanagement

In de dynamische wereld van ontwikkelen en bouwen vormt projectmanagement de essentiële schakel tot succes. Dit start al vanaf het projectinitiatief. Bij DVP omarmen we de uitdagingen van de ontwikkeling of renovatie van uw vastgoed door een team ervaren en enthousiaste projectmanagers in te zetten die uw project van initiatief tot oplevering begeleiden. En ervoor zorgen dat uw wensen en eisen binnen vooraf gezamenlijk gestelde projectkaders worden nagekomen.

Wij beginnen met het formuleren van duidelijke doelstellingen en mijlpalen. Tijdens het gehele traject is het onze taak om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft. Met onze proactieve houding en focus op de inhoud anticiperen we op uitdagingen die ontstaan, zodat oplossingen tijdig worden geïmplementeerd en het project succesvol binnen de gestelde tijd, budget en andere doelstellingen wordt gerealiseerd. Daarbij stimuleren we een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen.

In de dynamische wereld van ontwikkelen en bouwen vormt projectmanagement de essentiële schakel naar succes.

Programma van Eisen (PvE)

Een goed doordacht PvE legt de basis voor het succes van uw project. Het document fungeert als een essentiële leidraad en definitieve specificatie voor uw project, waarin alle functionele, technische en ruimtelijke eisen worden vastgelegd. Onze adviseurs werken nauw met u en de stakeholders samen om uw visie en doelstellingen te begrijpen, en vertalen deze naar heldere en haalbare wensen en eisen.

 

Tendermanagement

Tendermanagement begint met een grondige analyse van de projecteisen en -doelen. Samen met de opdrachtgever zal op basis van onze ruime ervaring een voor het project passende tenderstrategie opgesteld worden, die voldoet aan de relevante regelgeving en compliance eisen.
Of het nu gaat om een selectie van bouwteampartijen, een aanbesteding of een Europese aanbesteding, wij kunnen het daarvoor te doorlopen procesvolledig voor u verzorgen, van uitvraag tot en met gunning.

Contractmanagement

Contractmanagement betreft het eenduidig vastleggen van de projectafspraken in een voor het project passende contractvorm tussen partijen, in elke vorm van de selectie van partijen en type project. Het opstellen, onderhandelen, monitoren en zorgdragen voor een correcte naleving van contracten tussen opdrachtgever en haar opdrachtnemers zijn hierbij de voornaamste activiteiten die een contractmanager van DVP voor u kan uitvoeren.

Gezien de invloed op het ontwerpproces en het verdere projectverloop is het van belang om al in het beginstadium van een project de strategie op het gebied van contractmanagement te bepalen.  

Risicomanagement

Het beheren van risico’s maakt integraal onderdeel uit van onze werkzaamheden tijdens het begeleiden van uw project. Onze adviseurs analyseren potentiële problemen / knelpunten in elke fase van het project. Door middel van zorgvuldige risicoanalyse en het implementeren van passende beheersmaatregelen minimaliseren / voorkomen we een negatieve impact op uw project en waarborgen we een succesvolle uitvoering.

Benieuwd naar al onze werkzaamheden?