DVP B.V.
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106800
E info@dvp.nl

Vacature

Toezichthouder

Wij maken graag kennis met jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s met een brede interesse in bouwtechniek die namens onze opdrachtgevers er op de bouwplaats voor zorgen dat de uitvoerende partijen goed werk leveren. De focus ligt hierbij op het binnen de bekende beheersaspecten als tijd, geld, kwaliteit, informatie en risico realiseren van de droom van de opdrachtgever.

Welke uitdaging bieden wij jou?

In een gemotiveerd en divers team werken we gezamenlijk aan grootschalige bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het toezicht houden op de bouwplaats. Je controleert de uitvoering van werkzaamheden op de afgesproken kwaliteit en de geldende bouwvoorschriften en specificaties. Daarnaast voer je de bouwadministratie, controleert werktekeningen aan de hand van de contractdocumenten (bestek en bestektekeningen) en keurt bouwmateriaal. Je signaleert afwijkingen, voert gesprekken met aannemers en verzorgt de eindoplevering van het project. Je legt verantwoording af aan de directievoerder of projectleider.

Het betreft een afwisselende functie met ruimte voor ideeën, creativiteit en eigen inbreng waarbij het eindresultaat en de belangen van de opdrachtgever en gebruiker als uitgangspunt worden gehanteerd.

Wat staat er op jouw CV?

Het begint met een passie voor bouwtechniek en je ziet het als een uitdaging om de (werk-) omgeving een stukje mooier en duurzamer te maken. Op jouw CV zien we een MBO of HBO opleiding, waarbij te denken valt aan bouwkunde. Ervaring als opzichter is een pré. Je hebt ervaring in begeleiden en controleren van het werk op de bouw, bent hierin enthousiast, resultaatgericht, nauwkeurig en kritisch. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent een teamplayer. Je kunt makkelijk anticiperen op uitdagingen en weet ook wanneer de druk hoog is, de juiste keuzes te maken.

Ons aanbod?

Stel je voor: elke dag een nieuw avontuur met projecten die jou uitdagen en inspireren en waarin je veel zelfstandigheid krijgt. Duurzaamheid, circulariteit, maar ook welzijn en innovatieve technieken als BIM-management en AI en hoe we dit in onze projecten kunnen toepassen staan hoog op onze agenda. Onze gedeelde ambitie om continu te verbeteren daagt jou uit om te blijven groeien. Jouw ontwikkelingsreis wordt in samenwerking uitgestippeld, zodat je een pad bewandelt dat écht bij jou past. Natuurlijk dient jouw inzet te worden beloond en dat doen we met een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een leaseauto.

Ben jij de toezichthouder die wij zoeken?

Hebben wij jouw interesse gewekt en spreekt onze functie jou aan?
Neem dan contact op met Katrien Viguurs. Ze is bereikbaar op 088 0106800 en stuur je CV naar vacature@dvp.nl.

Wij zorgen dat de koffie klaarstaat, tot dan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.