DVP B.V.
Prinses Alexialaan 6
2496 XA Den Haag
T +31 88 0106800
E info@dvp.nl

Over

DVP Bouwmanagers en Vastgoedadviseurs

Van initiatief tot realisatie

Binnen Diepenhorst de Vos & Partners vertegenwoordigt DVP Bouwmanagers en Vastgoedadviseurs de disciplines Projectmanagement, Directievoering en Toezicht en Vastgoedadvies. Sinds de jaren 30 van de vorige eeuw zijn wij betrokken bij klein- en grootschalige plannen door het hele land en werken wij voor projectontwikkelaars, beleggers, eigenaren en gemeenten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie / transformatie wij hebben een team van enthousiaste projectmanagers, klaar om uw project van initiatief tot oplevering te begeleiden. In de dynamische wereld van ontwikkelen en bouwen vormt projectmanagement de essentiële schakel naar succes. Onze specialisten dragen er zorg voor dat uw wensen en eisen worden nagekomen binnen de gestelde projectkaders. 

 

Een professionele aanpak en volledige ontzorging

Bij DVP onderscheiden wij ons door middel van de manier waarop wij samenwerken, onze betrokkenheid en realistische houding. Natuurlijk, het realiseren van een aansprekend bouwproject is een prestatie op zich. Maar om een opdrachtgever te bedienen met een goed gemanaged, functioneel en financieel rendabel project, vraagt om méér dan kennis en ervaring alleen. Commitment in de vorm van gemeende betrokkenheid is daarvoor een absolute voorwaarde. Door onze inhoudelijke en proactieve houding anticiperen we op uitdagingen binnen uw project, waardoor oplossingen tijdig worden geïmplementeerd en het project succesvol binnen tijd, budget en andere doelstellingen wordt gerealiseerd. We geloven in transparantie en open communicatie en zullen nauw met u samenwerken om inzicht te krijgen in uw financiële doelstellingen en risicotolerantie. Door DVP vroegtijdig te betrekken bij uw initiatief zijn we in staat om vanaf het begin, onder meer door het vastleggen van concrete uitgangspunten, een goed fundament te creëren, voor uw project en het verloop ervan.  

Integrale aanpak staat centraal

DVP bundelt haar krachten met 5 andere bedrijven binnen de Diepenhorst de Vos & Partners holding. De meerwaarde voor u ligt in de grote diversiteit van specialisten binnen onze organisatie in bouwkostenmanagement, planontwikkeling, BIM-management en uitwerking, smart concepts, huisvestingsmanagement, installatietechnische planuitwerking en advies over huisvesting en inrichting waarvan wij eenvoudig gebruik kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij complexe opgaven en is een integrale aanpak gewaarborgd. 

Wij streven vanaf het begin naar beheersing van de risico's en optimale kwaliteit

Onze zes kernwaarden zijn onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid, daadkracht, integriteit en integraliteit. Wij streven vanaf het begin samen met de opdrachtgever naar risicobeheersing, optimale kwaliteit en bovendien een prettige samenwerking waarbij u volledig wordt ontzorgd.